Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Praktische info rond opstart stages verpleegkundigen

Praktische info rond opstart stages verpleegkundigen

Welkom!

We kijken er naar uit om jou te ontmoeten en willen jou zoveel mogelijk leerkansen aanbieden. Je kan jouw stage alvast voorbereiden door al even onze website te doorlopen en ons magazine Open Venster door te nemen. Wil je op de hoogte zijn van alle laatste nieuwtjes, volg ons dan ook via LinkedIn, Facebook en Instagram.

Wij willen steeds verder evolueren in kwaliteit van zorg. Jouw kritische reflecties zetten ons ook aan om stil te staan bij zaken die wij als vanzelfsprekend ervaren. Ook wij leren van jou in het streven naar kwalitatieve zorg. 

 

Hier vind je nog wat praktische informatie voor een vlotte start:

Er wordt een centraal onthaalmoment voorzien voor alle studenten verpleegkunde.

De studenten worden verwacht op maandag 8u30 aan het onthaal van het ziekenhuis. Na het onthaalmoment word je begeleid naar jouw zorgpad.

We verwachten dat je zelf op voorhand contact opneemt met het zorgpad waar je stage gaat lopen. Alle contactinfo kan je hier terugvinden. Indien de startdag van je stage niet op maandag valt, dan graag ook contact opnemen met Kyara Messelis om het startuur af te spreken.

De werkpostfiche en risico analyse kan je hier downloaden en worden ook steeds voor de aanvang van de stage aan de onderwijsinstelling bezorgd. 

Ook goed om weten:

  • Wij vragen een waarborg van €15 voor sleutels en de maaltijdbadge.

  • Als student geniet je van gratis maaltijden in onze cafetaria.

  • Ons ziekenhuis beschikt over een grote gratis parking. 

  • Voor de stage hoef je geen stagepak mee te brengen. We vragen je enkel om neutrale, verzorgde dagkledij te dragen waarin je je comfortabel voelt. Zorg ook voor comfortabel schoeisel. 

  • De basisprincipes van handhygiëne gelden in ons ziekenhuis.  Ringen, nagellak, gelnagels, armbanden en dergelijke zijn niet toegestaan tijdens de stage uren.

  • Wekelijks voorzien wij een intervisiemoment, elke dinsdag van 9u tot 10u. Hierin staan we stil bij wat in jou omgaat, hoe het loopt, waarmee je bezig bent… allen in dezelfde rol als student verpleegkunde.

 

Na jouw stage zin om bij ons aan de slag te gaan? 

Stuur jouw cv en motivatiebrief door naar vacature.zorg@sjp.be. Blijf onze vacatures ook opvolgen via onze website & social media.