Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Het ziekenhuis als werkgever

Ook deel uitmaken van onze SJP-familie?

Goede zorg dankzij geëngageerde medewerkers

Een psychiatrisch ziekenhuis biedt kwaliteitsvolle zorg dankzij haar medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat het werken in een warme en hartelijke omgeving ook de patiënt ten goede komt. 

Zorg verlenen is mensenwerk. Wij geloven in een gezond evenwicht tussen persoonlijke tijd en werktijd. 

Wij moedigen onze medewerkers aan om zich voortdurend bij te scholen en reiken hen hiertoe de nodige middelen aan. 

 

Wij geven werk aan meer dan 340 mensen...

Als organisatie geven wij werk aan meer dan 340 mensen : in het therapeutisch departement zijn dit assistent-psychiaters, verpleegkundigen, maatschappelijk assistenten, psychologen, bachelors in de toegepaste psychologie, ergotherapeuten, creatief- en expressietherapeuten, psychomotorische therapeuten, leerkrachten, muziektherapeuten, vrijetijdsmedewerkers en een aantal ondersteunende medewerkers.
In administratieve functies hebben wij medewerkers aan het onthaal, personeelsdienst, de boekhouding, de patiëntenadministratie, het medisch secretariaat, het directiesecretariaat en de dienst informatica.
Bij de facilitaire diensten hebben wij keuken- en cafetariamedewerkers, de medewerkers in de schoonmaak, in de dienst aankoop, in de technische dienst en in de groendienst. 
Verder zijn er de medewerkers van de apotheek, de spiritueel zorgverlener en de directie- en stafleden.

 

...en geven om onze medewerkers.

Onder het motto 'work hard, play hard' organiseren wij ook elk jaar teambuildings en ziekenhuisbrede feesten. Denk maar aan ons jaarlijks terugkerende personeelsfeest, ons zomerevent, ons sinterklaasontbijt, de Pittemdag en de vele teambuildings.

Wie bij ons werkt, geniet ook van een mooi pakket extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, maaltijden aan een gunstig tarief, kortingen via benefits at work, fietslease, fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering en anciënniteitsverlof.