Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Familie en naasten

Familie & naasten

Welkom op het deel van de website bestemd voor familie en naasten. Hieronder verzamelden we de meest gezochte info voor zij die het dichtst bij onze patiënten staan. Weet dat je met specifieke vragen ook bij het behandelend team en het zorgpad terecht kan. 

We zijn er ook voor jou - Info(momenten) voor familie - Praktische info

Dank je voor je vertrouwen in Kliniek Sint-Jozef

We zijn er ook voor jou!

We willen niet alleen zorgen voor de patiënt, maar ook ondersteuning bieden aan de mensen die het dichtst bij hen staan. De uitdagingen van een mentale kwetsbaarheid raken immers niet alleen de patiënt, maar ook zijn of haar dierbaren. 

Info(momenten) voor familie

Familie en steunfiguren worden - waar mogelijk - vanaf het begin van de opname betrokken bij het traject. Bij vragen van om het even welke aard, kan je altijd terecht bij de maatschappelijk werker van het zorgpad. Je kan ook aansluiten op één van onze infomomenten. Onze residentiële zorgpaden hebben daartoe elk een eigen familiewerking uitgebouwd waarbij verschillende disciplines betrokken zijn.

Praktische info

Je kan je vriend of familielid gerust een bezoek brengen in ons ziekenhuis. Hieronder kan je doorklikken naar de bezoekersuren en vind je ook de openingsuren van onze cafetaria terug. Ons domein leent zich trouwens uitstekend tot een wandeling in het groen. Vraag aan het onthaal gerust naar het routeplan van onze mindfulnesswandeling die je langs de mooiste plaatsjes doorheen het domein brengt. Of huur gratis een fiets en verken samen de omgeving.  

Ook kinderen zijn welkom in het ziekenhuis. Op enkele plaatsen is een speelhoek of speelkist voorzien, spreek hier gerust ons team over aan.