Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Werken bij ons

Werken bij ons

Heb jij een warm hart voor de GGZ én ben je op zoek naar een job met PIT? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures of laat spontaan iets van je horen. Ook wie een interessante stageplaats zoekt, kan bij ons terecht. 

 

ONZE VACATURES - SPONTAAN SOLLICITEREN - STAGES - Het Ziekenhuis ALS WERKGEVER

Deel uitmaken van onze SJP-familie?

Als organisatie geven wij werk aan meer dan 340 mensen, maar wij geven ook om onze mensen. Wie bij ons werkt, geniet van een mooi pakket extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, maaltijden aan een gunstig tarief, kortingen via benefits at work, fietslease, fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering en anciënniteitsverlof.

Spontaan solliciteren

Je droomjob niet gevonden tussen onze openstaande vacatures? Weet dat je ook steeds spontaan kan solliciteren bij Kliniek Sint-Jozef. Want ook wanneer we op dit ogenblik geen vacature hebben die bij je profiel past, zijn we steeds blij om van je te horen!

Stages

Een stage aanvragen of meer praktische info rond jouw stage die binnenkort van start gaat? We helpen je hier graag op weg.

Goede zorg...

...dankzij geëngageerde medewerkers

Een psychiatrisch ziekenhuis biedt kwaliteitsvolle zorg dankzij haar medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat het werken in een warme en hartelijke omgeving ook onze patiënten ten goede komt.