Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bibliotheek en vrije tijd

De ziekenhuisbibliotheek

Het ziekenhuis heeft een eigen bibliotheek met, naast een ruim assortiment aan boeken, ook strips, CD’s en DVD’s. Materiaal ontlenen is volledig gratis.

Je kan er ook informatie vinden over bus- en treinuren, wandel- en fietsroutes, toerisme, vrije tijd en het verenigingsleven. 

Kers op de taart: wanneer je in de bibliotheek een leuke fietsroute hebt uitgestippeld, kan je bij de receptie langsgaan om gratis en voor niets een fiets te lenen.

Vrije Tijd

Voor veel mensen is het niet gemakkelijk om hun (vrije) tijd zinvol in te vullen. Eerdere interesses of hobby’s kunnen, door verschillende problematieken, op de achtergrond raken. Daarom besteden onze zorgpaden en expertise.net veel aandacht aan het ontwikkelen van leuke alternatieven. Onze vrijetijdsmedewerkers organiseren allerlei activiteiten, zowel binnen als buiten de kliniek. Veel mensen ontdekken op die manier nieuwe interesses of krijgen weer zin om iets nieuws te leren.

Informatie over de activiteiten wordt tijdig gecommuniceerd door onze vrijetijdsmedewerkers. Sommige activiteiten vereisen een inschrijving vooraf. De grote meerderheid van de activiteiten is gratis. Wanneer de vrijetijdsmedewerkers betalende activiteiten organiseren, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan een tentoonstelling, wordt dit tijdig gecommuniceerd.